مشاوره حقوقی رایگان - حکم

سلام وقت بخیر. من طرح شکایتم رو باعنوان توهین نوشتم درصورتیکه بعدش فهمیدم قذف بوده/الان دادیار توهین رو تایید کرده و پرونده فرستاده شده دادگاه آیا قاضی با دیدن مدارک و اسناد پرونده براساس مستندات حکم رو صادر میکنه به قذف ؟ یا طبق عنوان طرح شکایتم یعنی به توهین رای صادر میکنه؟من اشتباه نوشتم توهین چون آشنا نبودم با کلمات و معناشون/ممنون از راهنماییتون واقعا حضورتون خیلی خیلی مفید بوده برام خدا براتون خوشی و موفقیت بخواد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .جرم قذف احکام متفاوتی از توهین دارد كسي که به قصد نسبت دادن زنا يا لواط به ديگري، الفاظي غير از زنا يا لواط به كار ببرد كه صريح در انتساب زنا يا لواط به افرادي از قبيل همسر، پدر، مادر، خواهر يا برادر مخاطب باشد، نسبت به كسي كه زنا يا لواط را به او نسبت داده است، محكوم به حد قذف و درباره مخاطب اگر به علت اين انتساب اذيت شده باشد، به مجازات توهين محکوم ميگردد.لذا این بستگی دارد قاضی رسیدگی کننده چه در نظر بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه طبق کیفرخواست رسیدگی می‌کند و ادعای قذف در دادگاه پذیرفته نیست .
توجه داشته باشید که قذف شرایطی دارد و دادگاه به راحتی قبول نمی کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تشخیص نوع اتهام با مقام قضایی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بابت هر موضوعی کیفرخواست صاور شده باشد به همان رسیدگی میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر قاضی دادگاه فقط در مورد جرم توهین ، رای صادر خواهد کرد
و نمیتواند حکم به مجازات در مورد
قذف بدهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله دادگاه مقید به کیفرخواست نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قاضی این مورد را بپذیرد تا قذف ثابت شود قذف هم نوعی توهین محسوب میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رئیس دادگاه کیفری می تواند از کیفرخواست عدول نموده و اتهام را در قذف تلقی نماید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، شما به این نوع خواسته یا تغییر عنوان شکایت ایراد وارد کنید و از طرفی دادگاه می تواند خود رأسا عنوان شکایت را با توجه به خواسته و نوع دعوای کیفری که با چه موضوعی تطبیق دارد تغییر دهند.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتیکه قاضی متوجه این موضوع شود و یا شما ایشان را مجاب نمایید قاعدتاً باید موضوع را مشمول جرم قذب بداند

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

دادگاه باتوجه به کیفر خواست رای صادر می نماید