مشاوره حقوقی رایگان - دادیاری

پرونده ما موضوعش نزاع و درگیری بیش از سه نفر با همسایه هستش که جلسه دادیاری شرکت کردیم و دادیار گفت چون نزاع و درگیری بوده هر دو طرف مقصر و محکوم میشن .و منتظر ابلاغ هستیم.ما مدارکی داریم از جمله فیلم شاهد تحقیقات محلی که نشان می دهد ما کاری نکردیم و منفعل بودیم در حالی که طرف مقابل حتی با خودزنی نامه پزشک قانونی گرفته .بنظرتون برای ما کیفر خواست میزنن؟چون نزاع و درگیری بوده

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مدارک و فیلم های خود را جهت دفاع ارائه دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خود زنی از طریق کارشناسی یک پزشک از جمله پزشکی قانونی قابل اثبات است و خب به تبع مجازات خود را هم در پی دارد . اما در مورد مجازات شما و صدور کیفرخواست باید دید به چه نحو بوده و شما چه دفاعیاتی داشته اید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به تمام مستندات از جمله فیلم استناد نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دادسرا کیفرخواست و قرار جلب به
دادرسی بر علیه همه صادر خواهد
شد
و شما میتوانید در دادگاه ادله و
مستندات خود را ارائه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

کیفرخواست بر علیه همه صادر می شود اما در دادگاه نیاز راه بیان اظهارات یا دفاع وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.