مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رضایت نامه محضری

همسایه ما برای ساخت خانه به ما قول دادن که فقط یک و نیم متر پیشروی کنند ولی گفتن شهرداری رضایت کامل میخواد و ما رضایت دادیم بدون تعیین پیشروی در رضایت نامه اما حالا مشخص شده که بیشتر از 4 پیشروی دارن و کل نور حیاط ما رو میگیرن! به نظرتون امکان ابطال رضایت با اینکه کلمه "هر گونه ادعا و اعتراض بعدی را در این مورد از خود سلب و ساقط می نماید " نوشته شده ،هست؟ هنوز ساختی انجام نشده ...حتی ایشون دیوار اشتراکی ما رو اذیت میکنن و واقعا پشیمون هستیم بابت رضایتی که دادیم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از طریق کمسیون ماده 100افدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید از طریق کمیسیون ماده اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق شهرداری ابتدا موضوع را پیگیری نمایید و سپس در صورتی که خلاف این موضوع محقق شده است ابطال رضایتنامه قابل بررسی می‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر هنوز ساخت انجام نشده است و رضایت در قالب اذن ساده باشد
اذن قابل رجوع خواهد بود اگر

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

امکان ابطال وجود ندارد