مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه برای پیشروی ملک

با سلام و خسته نباشید.
همسایه ما حدود 20 سال پیش موقع ساخت خونه از پدرم رضایت گرفته که خونشون رو چند متر بیارن جلوتر و پدرم بدون هیچ مبلغی اجازه داده تا تونسته اومده جلو جوری که پنجره اشپزخونه شون به اتاق خواب من چسبیده
ولی موقع ساخت مجدد خونمون به ما اجازه ندادن
الان این موضوع باعث ازار و اذیت شده و سروصداشون دائم باعث آزار و اذیت ما شده
هرکاری میکنند حتی صحبت عادی ما صداشونو میشنویم
با توجه به اینکه مالک خونه عوض شده ایا میشه ازشون شکایت کرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ایجاد مزاحمت میشود قابل پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی دارد بهتر است ابتدا تامین دلیل کنید تا موقعیت ملک بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت مزاحمت میتوانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید شکایت مزاحمت را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت ایجاد مزاحمت قابلیت پیگیری دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت داده باشد شکایت و پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت