مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک

با سلام. آیا همسرم میتونه از خط خودش پرینت پیامک های تابستون سال 95 رو بگیره ؟ یعنی باید اول دستور مقام قضایی بگیره یا از مخابرات میشه گرفت؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اخذ پرینت با اجازه مالک نیاز به مجوز دادگاه ندارد

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، بایستی طبق دستور مقام قضایی باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا پرینت پیامک ها به شخصی داده نخواهد شد مگر با حکم قضایی مضافا اینکه سنوات گذشته چون مرور زمان خورده است قاعدتاً مخابرات پیامک‌های پنج سال قبل را نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر سال 95اصلا در سیستم موجود نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام به دستور مقام قضایی می تواند ولی مال پنج سال گذشته خیرفوقش شش ماه گذشته رومیتواندپرینت بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر و مقام قضایی هم بدون
دلیل و مدرک دستور اخذ پرینت
نخواهد نداد

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

بله اگر خط به نام خودش باشد می تواند ولی چون مدت زیادی از ان می گذرد امکان پذیر نمی باشد