مشاوره حقوقی رایگان - اذن ازدواج از دادگاه

سلام دختری 18 ساله هستم پدر و مادرم 18 ساله از هم جداشده اند من را مادرم بزرگ کرده است و پدرم زن و زندگی جدا دارد خاستگاری دارم خوب و با نماز وساعت و دوستش دارم و اوهم مرا دوست دارد 3 ساله همو میخایم اما پدرم لج کرده و میگه چون تک پسره و من از او خوشم نمیاد و چون با نماز و ساعته اجازه نمیدم ایا میتوانم از دادگاه به کمک مادرم اجازه ازدواج بگیرم بدون اینکه پدرم مطلع شود چون مطلع شود نمیگذارد و مرا میبرد در خانه خود زندانی میکند و نمیگذارد مادرم را ببینم و من هم گفته ام اگر به ان پسر نرسم خودم را میکشم ایا راهی هست ؟

پاسخ ها :

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

دادخواست باید تقدیم گردد و طبعا به پدر ابلاغ خواهد شد اگر پدر ثبت نام ‌ثنا داشته باشند مطلع خواهند شد. درصورت نیاز به مشورت دقیقتر با اخذ توضیح از شما درخصوص شرایط امکانپذیر خواهد بود.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با معرفی آقا اذن در ازدواج از دادگاه اخذ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با مراجعه به دادگاه دادخواست بدهید و اگر پدرتون ثنا داشته باشه از طریق سامانه ابلاغ میشه و در غیر این صورت ابلاغ به آدرس پدرتون ارسال میشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما باید دادخواست دهید از طریق دادگاه خانواده اجازه بگیرید یا وکیل بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود می‌بایست طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای ازدواج نیاز به اجازه پدر دارید و اگر ایشان رضایت نداد از طریق دادگاه اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست تجویز ازدواج با شخص مذکور را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست تجویز ازدواج را مطرح نمایید و باید تمام مشخصات زوج و میزان تحصیلات ، شغل ، میزان درآمد و ... را ذکر نمایید