سلام. دادخواست اذن در ازدواج تقدیم دادگاه بفرمایید و با توجه به شرایط والدین شما دادگاه اذن در ازدواج به شما خواهند داد
سلام چندیدن راه داره اول حکم ازدواج از دادگاه بگیرید دوم ابتدا ازدواج دائم کنید وسپس دادخواست الزام به ثبت بدید اگه متوجه نشدید به شماره09120372500 تلگرام پیام بدید
سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.(هزینه موارد فوق جهت جلسه مشاوره است)
با سلام و احترام در صورت دوشیزه نبودن شما نیازی به اذن پدر وجود ندارد
با سلام موضوع شما راه چاره دارد نگران نباشید ضمنن جواز برای دختر دوشیزه نمی باشد بلکه برای دختری است که می خواهد برای بار اول ازدواج کند در هر حال برای مشاوره بیشتر می توانید با وکلای دادراه و یا شماره تماس ذیل بین ساعات 18 الی 20 تماس حاصل فرمایید 09159249885 لطفا قبل از تماس پیامک دهید. با تشکر
با سلام خانمی که باکره نباشد نیاز به اذن پدر ندارد،شما می توانید با داشتن برگه گواهی پزشکی مبنی بر ازاله پرده بکارت به عقد دایم در بیایید.
سلام " اگر می خواهید عقد دائم رسمی کنید نیاز به اجازه دادگاه خانواده صالح می باشد چونکه دفاتر رسمی ازدواج برای ثبت رسمی ازذواج دائم دختران غیرباکره معمولا اجازه دادگاه را می خواهند . چونکه شما به اقرار خودتان غیرباکره شده اید دیگر نیاز به اذن و اجازه پدرتان نیست و اجازه ایشان زائل شده است .
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.