مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اذن ازدواج

سلام وقت همگی بخیر
من بیست و خورده ای سالمه .راستش من پدر و مادرم از هم جدا شدن و از اون موقع تا حالا پدرم هیچ سراغی از من نگرفته(پدرم ازدواج مجدد داشتن وچند تا هم بچه دارن ). من کلا دو بار تو زندگیم پدرمو دیدم که بار دوم کلی من و کتک زدن به خاطر اینکه گفتم به جای چمدون کوله میارم (پدرم هیچ گونه محبتی ندارن) راستش من یه خواستگار خوب دارم و قصد ازدواج با ایشونو دارم به خاطر همین موضوع هم با پدرم تماس گرفتم و گفتم اگه میشه لطفا برو محضر و اجازه ازدواج بهم بده که ایشون کلی بد و بیراه به من گفتن و گفتن به من ربطی نداره و گوشی رو قطع کردن . الان من میخوام از طریق دادگاه اقدام کنم برای اجازه اذن ازدواج و ازتون میخوام لطفا راهنماییم کنید که دقیقا چیکار باید بکنم (دادخواست بنویسم و چی بنویسم )؟ آیا لازمه مدرکی به دادگاه ارائه کنم؟ لازمه پدرم تو دادگاه حضور پیدا کنه ؟ لازمه برم گواهی بکارت بگیرم ؟ و اینکه من شخصی که برای ازدواج به دادگاه معرفی میکنم دادگاه در موردش تحقیق میکنه که ببینه صلاحیت داره یا نه؟؟چقدر طول میکشه که دادگاه بهم اجازه اذن ازدواج رو بده؟ .میشه لطفا بهم توضیح بدین ممنون میشم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله برای پدر شما هم ابلاغ احضاریه می فرستند که حاضر شود و دفاع نماید . دادگاه در صورت لزوم تحقیق می کند .

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
نکاح دخترباکره اگرچه به سن بلوغ رسیده باشد موقوف به اجازه پدر یا جد پدری او است و هرگاه پدر یا جد پدری بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کند اجازه او ساقط و در این صورت دختر می تواند با معرفی کامل مردی که می خواهد با او ازدواج نمایدو شرایط نکاح و مهری که بین آنها قرار داده شده پس از اخذ اجازه ازدادگاه مدنی خاص به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست تجویز اذن پدر را به طرفیت پدر اقامه نمایید و باید تمام مشخصات پسر و میزان تحصیلات و نوع شغل ایشان و آدرس محل کار ایشان و میزان درآمد ایشان
و ... را در دادخواست ذکر نمایید و باید مهریه هم مشخص گردد
و دادگاه در مورد شرایط پسر تحقیق خواهد کرد