مشاوره حقوقی رایگان - اذن ازدواج

با سلام
درخواست اذن ازدواج به دادگاه دادم و جلسه هم برگزار شد که این روند یک و ماه و نیم طول کشید ، بعد از این مدت مجدد در سامانه زده شده مقید به نظارت دفتر که یک ماه دیگه زمان زدن خواستم بدونم دلیلش چی هست و چقدر طول می‌کشه تا رای صادر بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید
وقت نظارت مربوط به شعبه است جای نگرانی نیست برای شما

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به تحقیقات یا فرصت جهت تکمیل پرونده بوده

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بستگی کامل به شلوغی و خلوتی شعب دارد صبوری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وقت نظارت معمولاً برای روند رسیدگی در دادگاه که توسط خود قاضی و دفتر شعبه انجام میشود باید دید علت آن چیست به بررسی دقیق تری نیاز دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نیاز به استعلام یا جلسه دیگری تعیین نشه ممکن است قبل از وقت نظارت رای صادر می شود.