مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سوابق کاری از دانشگاه آزاد به سازمان امور مالیاتی کشور

با سلام. من حدود 10 سال در دانشگاه آزاد شاغل بودم و بیمه هم واریز شده است، حال حدود 4 سال است که به صورت پیمانی در سازمان امور مالیاتی استخدام گردیده ام و سازمان سوابق کاری اینجانب را به دلیل غیر دولتی بودن دانشگاه آزاد قبول نکرده است.حال سوال بنده این است که مطابق قانون راهی برای انتقال سوابق اینجانب از دانشگاه ازاد به سازمان امور مالیاتی جهت محاسبه در سنوات برای اخذ رتبه و گروه و مسائل مرتبط به بازنشستگی وجود دارد یا خیر؟شایان ذکر است بیمه هر دو سازمان تامین اجتماعی می باشد
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

میتوانید سوابق بیمه خود را منتقل نمایید مانعی نیست اما برای سایر سوالات با 1420 تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان انتقال سوابق بیمه وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله امکان انتقال سوابق بیمه وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید در دیوان عدالت
دادخواست بدهید و نتیجه خواهید گرفت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بیمه قابل انتقال می باشد از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سوابق خدمت مستخدمین دولت، شهرداریها و نهادهای انقلاب اسلامی در شرکتها و مؤسسات غیر دولتی که بابت آن حق بیمه یا‌کسور بازنشستگی به صندوق بازنشستگی ذیربط پرداخت گردیده است، با انتقال حق بیمه یا کسور بازنشستگی پرداختی سهم مستخدم و کارفرما به‌صندوق بازنشستگی مربوط به مستخدم در حالات بازنشستگی و وظیفه و وظیفه ازکارافتادگی صرفاً در تعیین حقوق یا مستمری بازنشستگی و وظیفه‌قابل احتساب می‌باشد مشروط بر آن که مستخدمین مزبور (‌در حالت بازنشستگی) دارای حداقل بیست (20) سال سابقه خدمت دولتی باشند.