مشاوره حقوقی رایگان - آتلیه عکاسی

سلام وقت بخیر. ما فروردین پارسال مراسم عروسی داشتیم. آتلیه هم گفت آخر سر همه فیلم ها و فایل همه عکسهای گرفته ‌شده توی تالار و باغ ولی الان فقط عکسای آلبوم رو فرستادن و دیگه هیچ عکسی نفرستادن. درصورتی که روز تحویل هم گفت عکسای تالار و باغ همشو براتون ریختم تو هارد. اومدیم خونه دیدیم نریخته. الانم اصلا جواب نمیده. میتونیم شکایت کنیم ازش؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما طبق قرارداد می توانید از طریق اتحادیه پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به اتحادیه
مراجعه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله می توانید ابتدا به اتحادیه مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قراردادی بین شما بوده باید بر اساس آن عمل شود از طریق اتحادیه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا از طریق اتحادیه پیگیری بفرمائید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله اگر قرارداد داشته باشید بهتر است در هر صورت قابل شکایت هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکانپذیر است از طریق اتحادیه اقدام نمایید