مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از آتلیه عکاسی

وقت بخیر. آتلیه ای قسمتی از فیلم مراسم عروسی بنده رو گم کرده. اگه ازش شکایت کنم در دادسرا آیا میتونم بگم به هر نحوی شده باید رضایت من رو جلب کنه؟ یعنی میتونم هر مبلغی رو که می‌خوام به عنوان خسارت دریافت کنم تا رضایت بدم؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز سما مدرکی اگه دارید که اون قسمت فیلمبرداری شده ولی آتلیه گمش کرده سکایت کنید اگه مدرکی ندارید نمیشه ثابت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شما صرفا می توانید از طریق اتحادیه شکایت خود را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود خیر
خیر
وصف مجرمانه ندارد
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر دست شما نمی باشد قانون خودش تعیین تکلیف می نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ولی میتوانید دادخواست حقوقی مطرح نمایید