مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تحویل عکس و فیلم

سلام خدمت دوستان عزیز
بنده دقیقا یک سال و یک ماه از مراسم عروسیم میگذره و آتلیه ای که از مراسم ما عکسبرداری و فیلمبرداری کرده هنوز هیچ عکس و فیلمی از مراسم به ما تحویل نداده و هر زمان که پیگیری میکنیم میگن زمان میبره و باید صبر کنید، در صورتی که تسویه کامل هم شب مراسم انجام دادیم
آیا این موضوع قابل شکایت و رسیدگی هست و از چه طریقی باید اقدام کنم؟
پیشاپیش تشکر بابت راهنمایی دوستان

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مطابق قراردادی که در ابتدا امضاء کرده اید بایستی عمل کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول به اتحادیه مربوطه شکایت بکنید اگر نتیجه نگرفتید به تعزیرات حکومتی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله ابتدا از طريق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه می توانید موضوع را پیگیری کنید.