مشاوره حقوقی رایگان - فرق بین حکم و قرار را توضیح دهید؟

آیا قرارهامشمول اعاده دادرسی هستن توضیح بفرماید مطابق قوانین؟؟
ضمناً بابت ابلاغی الکترونیکی ثبت ثناابلاغی واقعی به حساب میابند یا
نه؟؟؟ اگه.به خوانده پیامک ابلاغی وارد شود واز محتوای ابلاغی اگاهی نداشته باشد آیا ابلاغی واقهی شمرده میشود؟؟
دومی سوال...فرجام چیسن؟آیا در هرزمانی میتوان از فرجام درخواست فرجام نمود اگر درخواست فرجام نکرده باشه و تاریخ فرجم خواهی و اعاده دادرسی را بازگو کنید...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوالات شما کلی است و امکان پاسخ گویی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله / خیر فرجام خواهی فقط در موارد مقرر در قانون امکان دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.