مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام پدرم دوتا پرونده داشت هردوتا پرونده اسلحه بودند
که حکم یکی از انها1سال
و دیگری2سال
الان 8ماه تو زندانه ولی تو زندان تضمیع زده بود که حکم 2سالشو بگزذرونه پروندشو فرستاده بودن دیوان عالی کشور بعد سه ماه جواب اومده 15سالو2روز
دلیل اینکه حکمش زیاد شده چیه میتونید راهنمایی کنید که حداقل مثل اولش بشه ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. متاسفانه نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ماده 134 قانون مجازات اسلامی مصوب1392 عمل میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آراء صادر شده می‌بایست مورد مداقه قرار گیرند تا جواب صحیح حقوقی ارائه گردد.