مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

با سلام. بنده ملکی را خریداری نموده ام که دارای سند تک برگ می باشد در سند متراژ 297 متر ثبت شده اما پس از تحویل گرفتن ملک آن را دقیقا متر ز دم 280 متر می باشد پس از پیگیری متوجه شدم طول و عرضی که در پروانه ثبت شده نهایتا همین متراژ 280 را نشان میدهد و متراژ توسط شهرداری اشتباه نوشته شده و اداره ثبت هم به تبعیت از آن متراژ سند را اشتباه نوشته و فروشنده نمی پذیرد و میگوید ملاک سند رسمی کشور است و من طبق سند خریده و فروخته ام آیا میتوانم از فروشنده شکایت کنم و خسارت بگیرم یا شهرداری مقصر است که متراژ را اشتباه نوشته اگر به شهرداری مراجعه کنم در نهایت این متراژ اصلاح میشود و من متضرر میشوم خواهش میکنم راهنمایی بفر مایید چه کاری میتوانم انجام دهم

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، زمین خود را به صورت جی پی اس متراژ کنید در صورت اینکه بیشتر از متراژ داخل سند است به اداره ثبت محل مراجعه و تقاضای اصلاح سند کنید در هر صورت مشکل مرتفع می شود و در صورت اینکه متراژ با سند تطبیق دارد می توانید معامله را فسخ کنید که به نظر با توجه به گرانی بودن املاک شما متضرر می شوید و در صورت اینکه زمین را بر اساس متراژ یعنی هر متر با قیمت معین خریداری کردید می توانید مطالبه کسری زمین به طرفیت فروشنده با جلب نظر کارشناس مطرح کنید و در صورت اینکه به صورت کلی خریداری یعنی کل متراژ با قیمت معین که به نظر اگر مالک یا فروشنده به صورت توافقی رضایت شما را جلب نکردن به نظر بی خیال شوید بهتر است ، چرا که با این توضیحات صرفا می توانید معامله در فسخ کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درخواست کارشناسی و بعد نسبت به مازاد اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در طرح دعوا کنید دادگاه موضوع را به کارشناسی ارجاع میده .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد