مشاوره حقوقی رایگان - حق دیدار فرزند بعد از ازدواج مجدد مادر

سلام من خانمی 30 ساله هستم و 7 سال از همسر سابقم جداشدم و یک دختره ده ساله دارم ک حضانت دخترم تا 9 سالگی با من بود وبعد با درخواست پدر ب او واگذار شد . من میخواهم ازدواج کنم میخواستم بدونم بعد از ازدواج مجدد هم میتونم نامه ای داشته باشم ک پدرشون مخالفت نداشته باشن برای دیدارفرزندم بعد ازدواج مجددم ؟ سپاس

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دختر شما از حضانت خارج و اختیار اینکه با چه کسی زندگی کند با خودش می باشد
خیر نمی توانند ممانعتی داشته باشند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دختر نه ساله از دایره حضانت خارج است وخودش میتواند تصمیم بگیرد با چه کسی زندگی کند و پدر نمیتواند مانع ملاقات شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ازدواج مجدد مانع ملاقات شما نیست مگر اینکه دختر شما قصد ملاقات نداشته باشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله حق ملاقات شما محفوظ است و شما طبق قانون ذی حق در ملاقات فرزند هستید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ملاقات حق قانونی والدین بوده قابل سلب کردن نیست

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله ميتوانيد ملاقات داشته باشيد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حق ملاقات ذشما با ازدواج مجدد ساب نمیشود.اگر ایشان مانع ملاقات شما بشوند مرتکب جرم گردیه اند از طریق پلیس صورتجلسه کنید و سپس طرح شکایت ممانعت از حق

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

ازدواج مجدد مانع ملاقات نیست . در صورت ممانعت پدر حق طرح دعوا جهت ملاقات فرزند دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ملاقات حق والدین است هیچکس نمی تواند مانع شود حتی خود فرزند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام دخترشماازدایره حضانت خارج شده و خودشان تصمیم میگیرند که پیش چه کسی زندگی نمایندوپدرنمیتواندمانع ملاقات شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دختر بعد از 9سالگی اصولا از حضانت خارج می‌شود

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

دیدار فرزند هیچ ربطی به ازدواج مجدد شما ندارد شما میتوانید همچنان با فرزند ملاقات داشته باشید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر صورت نمیتواند ممنوعیت داشته باشد چوناز حقوق نسبی و بدیهی و قانونی است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

این امکان برای شما موجود است نیاز به نامه نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت ازدواج مجدد زوجه ،
زوج نمی تواند مانع ملاقات فرزند با
مادر بشود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دختر بعد از 9 سال کامل قمری بالغ است و احتیاج به اجازه هیچکس برای ملاقات ندارد. دادگاه در مورد افراد بالغ اتخاذ تصمیم نمیکند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما اگر اردواج مجدد داشته باشید حق ملاقات از بین نخواهد رفت

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله و می توانید درخواست ملاقات دهید و اگر طفل بالع است با تمایل خودی وی ملاقات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دختر شما با توجه به سنش میتواند خودش تصمیم بگیرد که با چه کسی زندگی کند. و پدر یا هر شخصی نمیتواند مانع ملاقات شود

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

سلام بر شما - حضانت مخصوص فرزند صغیر است و درفرض سئوال دختر شما به سن بلوغ شرعی رسیده و صغیر نیست . می توانید ازدواج کنید و همسر سابقتان نیز نمی تواند مخالفتی برای دیدار شما با فرزندتان داشته باشد .