مشاوره حقوقی رایگان - گواهی مالکیت

سلام خدا قوت
من و سه نفر از خواهر و برادرهایم چهار تا زمین روستایی داریم و در گواهی مالکیت اسم چهار نفر ما به عنوان مالک آمده است و الان من می توانم یکی از این زمین ها را تصرف کنم و در آن خانه بسازم چندین بار به اطلاعات رساندن برای تقسیم ولی خبری نشده است. ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تصرف . تملک شما نسبت به ملک موصوف در حد مشاع منعی ندارد . فقط در صورتی که خدشه در حقوق دیگر مالکین مشاع ایجاد نکنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر بدون اجازه بقیه نمی توانید.
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید
بعد از تقسیم می توانید اقدام به ساخت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی دارد اگر سند مالکیت دارید مشکلی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر نمی توانید
تقسیم باید با توافق تمام وراث باشد.
میتوانید درخواست فروش دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خیربدون اجازبقیه نمی‌توانید مگر اینکه رضایت شرکا روبدست بیارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به این که مالکیت شما مشاعی است اقدام به تصرف و ساخت و ساز و اجازه کلیه مالکین صورت پذیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر بدون اجازه بقیه نمی توانید.
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید
بعد از تقسیم می توانید اقدام به ساخت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مالکیت بصورت مشاعی دارید .در صورت توافق می توانید اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خیر باید تقسیم نامه تنظیم یا از طریق دادگاه تقسیم شود

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

خیر نمی توانید با مشکل مواجه کی شوید تقاضای تقسیم نمایید