مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن قولنامه زمین

با سلام پدرم در سال 1355 زمینی را بمتراژ 600 متر مربع از کلان مالکی با قولنامه عادی خریداری میکند دو سال بعد ثلث آنرا با قولنامه عادی به من ( فرزندش )میفروشد ووجه آنرا در یافت میکند که من هم در آن چاه آبی حفر نموده و پی های آنرا جهت ساختن خانه آماده سازی میکنم چند سال بعد سازمان زمین شهری آنرا تملک کرده وبه اداره اوقاف بعنوان فضای مذهبی واگذار میکندو سند رسمی میزند برای پی گیری و باز پس گرفتن معوض و یا بهای آن قولنامه بین کلان مالک و پدرم مفقود شده حال با توجه به داشتن استشهادیه ایی که چندین نفر از افراد مطلع و معتمد و ریش سفیدان محل با امضا و اثر انگشت و قولنامه بین پدرم و من و صورت پرداختی حق الزحمه کارگران در آن تاریخ با همان خط قدیم دارم چگونه و از چه راهی میتوانم در خواست اثبات مالکیت دهم ضمن اینکه کلان مالک و پدرم هر دو چند ین سال پیش فوت کرده اند با سپاس از راهنمای های شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ حقوقی نیاز به اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با استناد به شهادت. شهود می توانید دعوای اثبات مالکیت مطرح کنید.