مشاوره حقوقی رایگان - خودروی معیوب

با سلام خدمت وکلای عزیز خسته نباشید.
من حدود 6ماه پیش به صورت معاوضه ای از نمایشگاه به شرط سلامت موتور و اتاق خریدم متاسفانه دیروقت بود کارشناسی رنگ نبردم قولنامه نوشتیم فردای اونروز که کارشناسی بردم ماشین جلو و عقب و گوشه سقف ضربه داشت ماشینو بردم براش گفت ماشین توهم اتاقش این ضربه هارو داره درجایی که من عیب ماشینو بهش گفتم و ماشین منو واقعا زیر قیمت به خاطر عیباش برداشت بهش گفتم فسخ گفت باید خسارت منو بدی 10 میلیون من چون سند ماشین خودم به نامم بود و یه مبلغی هم بابت قولنامه بهش بدهکار بودم بیخیال شدم گفتم اینجوری اذیتش میکنم یعنی فکرم به جایی نمیرسید تا اینکه رادیاتورش خراب شد اومدم رادیاتورو باز کردم دیدم براثر همون تصادف از جلو پایه سیلندرش شکسته تامین دلیل کردم ولی بهش گفتم ازت شکایت میکنم بابت سیلندرو ضربه ها ماشین گفت برو شکایت کن حالا اون واسه بدهکاری من از من شکایت کرده ومنو ملزم به تنظیم سند کرده منم دادخواست متقابل دادم که من خسارت این عیوب رو میخوام
ولی قاضی پرونده اول دادخواست اونو بررسی کرد و گفت من باید بدهی رو بهش بدم خب من اگه بدهی رو بهش بدم کلیم خرج این ماشین کردم چطوری باید خسارتم بگیرم نمیخوام فسخ کنم چون خیلی خرجش کردم خواهش میکنم کمکم کنید من دقیقا باید چکار کنم. از یه طرف ماشینمو مفت برداشت از یه طرف این ماشین دورتادور ضربه و سیلندر شکسته رو بهم داده من تا اخر این ماه بنا به گفته قاضی باید این بدهی رو بهش بدم ولی هنوز حکم ندادن فقط لفظی فرمودن میتونم کاری کنم یا نه ممنون.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین خواسته بدهید و مبلغ طلب خوانده را توقیف کنید.