مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع

سلام... بنده صاحب دو دانگ از یک ملک مشاع را با دو شریک دیگر به صورت مساوی شریکیم... این ملک طبقه همکف تجاری هستش و سه طبقه هم مجوز ساخت طبقات بالا رو داره... من دو تا شریکم که یک زن و شوهر هستن طبقه اول بدون رضایت گرفتن از من ساخت و ساز کردن... من بخام درخواست تفکیک ملک بدم تکلیف طبقه اول چی میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی می توانید نسبت به تنظیم سند و تفکیک اقدام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به اداره ثبت اسنادی که ملک واقع شده مراجعه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در حزء‌جزء‌شریک هستید بدون اجازه شما نمی توانند ساخت و ساز کنند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان بدون اجازه ق ساخت وساز ندارد باید رصایت شما را جلب کنند در غیر اینصورت میتوانید شکایت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در حال حاضر که مشاعی هست اذن همه مالکین نیاز بوده ولی در صورت درخواست سند تفکیکی شرایط مختلفی پیش می آید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ حقوقی نیاز به
اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو خواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره ثبت و شهرداری پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که سند مذکور سمد رسمی باشد از طریق اداره ثبت ذر غیر اینصورت از طزیق دادگاه و درخواست افراز را به نمایید