مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز ملک مشاع و تفکیک

سلام
بنده 10 سال قبل ملکی مشاع به متراژ120 متر تجاری مسکونی خریدم که طبقه بالای آن از قبل به صورت نیمه ساخت بوده (آجر چینی و ستون های سقف طبقه بالا از قبل بوده) و طبق رای کمیسیون ماده 100 جریمه صادر شده و پرداخت شده اکنون برای تفکیک از سایر شرکا یکی مغازه ای 20 متری دارد دیگری خانه ای 400 متری
اقدام کردم که گفتن متراژ زیر 150 متر قابل تفکیک نیست پس اقدام به زدن سقف طبقه بالا کردم که شرکا با اجراییات تماس گرفتن و اجازه ساخت رو نمیدن و همچنین به شهرداری رفتم گفتن که پروانه ساختمانی باید تمدید بشه و تمام جریمه ها و عوارض ها ابتدا پرداخت بشه سپس پروانه تمدید بشه که شرکا جریمه اضافه بنا و عوارض های سالیانه خودشون رو پرداخت نمیکنن حالا چه راه حلی برای این موضوع هست با توجه به اینکه کمیسیون ماده 100 طبقه دوم من 10 سال قبل صادر و پرداخت شد

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت عدم تعامل دادخواست خود را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به طرفیت شرکا دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام . شما باید فقط
عوارض و جریمه ها را
پرداخت نمایید و پروانه ساختمان تمدید نمایید
و شما میتوانید بر علیه شرکا دادخواست بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متاسفانه تا رضایت شرکا را نگیرید کاری نمی توانید از پیش ببرید . هر گونه تصرف در املاک مشاع باید با اذن سایر شرکا باشد . باید از سایر روش های اجبار آن هم اگر سند رسمی دارید استفاده نمایید