مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو جلوی درب ورودی و کرکره مغازه

سلام خسته نباشید. مغازه ما نبش شمالی یه کوچه 8 متری میباشد. این کوچه تقاطع با یک خیابان 12 متری دارد. یه درب ورودی مغازه و یک دهنه کرکره مغازه داخل کوچه باز می‌شود. پیاده رو در سمت جنوبی کوچه واقع شده است.در سمت شمالی کوچه پیاده روی وجود ندارد.همسایه ها دقیقا جلوی این دهنه کرکره ماشین خودشونو پارک میکنن به طوری ماشین درست چسبیده به سنگ پله مغازه پارک میشود.به طوری که ما حتی نمیتوانیم به هیچ عنوان کرکره مغازه رو پایین بکشیم و آن رو قفل کنیم.لازم به ذکره که کرکره مغازه قدیمی و دستی جابه جا می‌شود و قفل کتابی به آن میزنیم. لازم به ذکره که طبق قانون راهنمایی و رانندگی وسایل نقلیه حق پارک کردن با فاصله کمتر از 15 متر از سر تقاطع و یا چهار راه را ندارن... مغازه ما با سر نبش تقاطع 2 متر فاصله ندارد..و از این پارک کردن ماشین مزاحمت و صدمه های زیادی به ما وارد شده است.یک شکستن لوله پلاستیکی راه آب بلا پشت بام و یا همون ناودان مغازه بارها و بارها...برخورد چند باره ماشین ها و صدمه زدن و لح کردن کرکره مغازه به طوری که خیلی سخت بالا و پایین می‌رود...عدم دسترسی به پشت بام چون ما نردبان باید بزاریم که تا به پشت بام دسترس داشته باشیم...و گفتم عدم دسترسی به کرکره برای پایین آوردن و قفل کردن آن... و در اخر من میتونم از یکی از همسایگان که بیشترین آزار را برای من داشته در دادگاه شکایت کنم؟آیا دادگاه حق رو به من می‌دهد...؟؟؟چون این داستان دقیقا مزاحمت میباشد برای من و کسب کار من...

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید به پلیس 110 تماس
بگیرید و صورتجلسه نمایید و سپس
باید شکایت مزاحمت را مطرح
نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ابتدا تماس با 110 صورتجلسه کنید و سپس با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با 110 تماس بگیرید مراتب صورتجلسه گردد سپس تحت عنوان ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا تماس با 110 صورتجلسه کنید و سپس با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود با 110 تماس بگیرید و بعد از صورتجلسه شکایت نمایید