مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ماشین

بنده جهت سوار کردن ابزارآلات کار به ماشین،ماشینم را جلوی ورودی بلوک پارک کردم تا بتونم وسیله کارم رو داخل ماشین بگذارم که متوجه شدم یکی از ساکنین خواسته مادرش رو که روی ویلچر بوده وارد ساختمان کنه که ویلچرش رد نشده،و به ماشین بنده با مشت خسارت زده.حالا بنده می‌خواهم بدانم که در پی شکایت بنده آیا مشتکی عنه هم می‌تونه از بنده شکایت کنه بابت پارک کردن ماشین که مانع ورود ویلچر مادرشون شده یا نه؟ اگر می‌تونه حکم بنده چیست

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بله ایشان هم میتونه شکایت مزاحمت مطرح کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حتی در صورتی که شما مانع ورود ایشان برای یک لحظه شده باشید که البته قانونی نیست ایشان مجاز به کوبیدن مشت به ماشین شما و تخریب نیست در صورتی که آثاری از تخریب موجود است می‌توانید علیه ایشان شکایت تخریب اموال منقول مطرح نمایید البته بهتر است موضوع را به سازش ختم کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید تحت عنوان تخریب شکایت کنید و ایشان نیز می‌توانند تحت عنوان مزاحمت ملکی طرح دعوا کنند بهتر است مسالمت آمیز موضوع را حل و فصل کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما می توانید به جرم تخریب شکایت کرده و خسارات خود را مطالبه کنید.
طرف مقابل تحت شرایطی ممکن است به جرم ایجاد مزاحمت از شما شکایت کند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نمی تواند شکایت نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
جرمی توسط شما محقق نشده است و فقط شما مرتکب تخلف راهنمایی و رانندگی شده اید

از بابت خسارات وارده به خودرو شما ، شما می توانید دادخواست مطالبه خسارات را اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آن شخص می‌تواند تحت عنوان مزاحمت از شما شکایت نماید.

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

تحت عنوان مزاحمت میتواند شکایت خود را مطرح کند.