مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد.

سلام. بنده یه قرارداد داشتم که با رای داوری فسخ شده و ابلاغ شد و اجرائیه صادر شده .. خواستم بدونم با همون فسخ میتونم واحدمو برم تحویل بگیرم یا نه. چون فقط فسخ کردم هیچ چیزی بابت تحویل واحد نوشته نشده .. اگه با فسخ نمیتونم و باید دادخواست خلع ید بدم .. چطوری کسی که داخل واحد اسباب گذاشته اسمشو نمیدونم. یا حتا اینو میدونم که برای اذیت کردن من که واحد نتونم تحویل بگیرم. هر دفعه یکی از دوستاش یا اشناهاش میگن واحد دست ماست که من نتونم اسم یک نفر بدم. باید چیکار کنم که بتونم در سریع ترین زمان واحدمو تحویل بگیرم..

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهرصورت شما باید به طرفیت همان شخصی که واحد به ایشان منتقل کرده است درخواست خلع ید به استناد رای داوری مبنی بر فسخ قرارداد را ارائه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب استناد رای فسخ خود باید به طرفیت کسی که به وی انتقال داده اید دادخواست خلع ید و تحویل مبیع دهید

یک وکیل :

می توانید دعوی خلع ید طرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
داور باید در رای خود استرداد مبیع را نیز قید می کرد .
به هر حال می توانید به استناد رای داوری طرح دعوا کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست خلع ید از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست تحویل واحد را نسبت به همان شخصی که فسخ کردید بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خلع ید به طرفیت انتقال گیرنده مطرح نمایید