مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد پیش فروش مغازه

با سلام اینجانب به عنوان پیش فروشنده مغازه ای به صورت پیش فروش در سال 97 فروختم و به دلیل تورم بسیار زیاد با یک سال تاخیر کار را به اتمام رساندم کل مبلغ معامله 900میلیون بوده است و مبلغ 700 میلیون تا اتمام کار به من پرداخت شده است الان نزدیک به 2ماه هستش که مغازه آمادست و خریدار مابقی مبلغ که 200 میلیون هستش را پرداخت نکرده است البته 70میلیون آن بابت سند بوده
با این توضیحات میخوام بدونم با توجه به قیمت کنونی ملک نزدیک به 4میلیارد تومان میباشد آیا برای پیش فروشنده امکان فسخ قرارداد وجود دارد؟
یا اینکه مبلغ باقیمانده که 200 میلیون تومان هست امکان مطالبه به نرخ روز وجود دارد
بسیار متشکرم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بستگی به قرارداد تنظیمی تان دارد. بدون رویت قرارداد امکان اظهار نظر مقدور نیست چنانچه ملک غیرمنقول در تبریز قرار دارد تماس تلفنی برقرار کنید تا راهنمایی بیشتری صورت پذیرد ولی سایر شهرها باشد معذور خواهم بود