مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه‌ چک

با سلام سال 92 چکی به مبلغ بیست و پنج میلیون تومان صادر کردم ولی به دلیل عدم تمکن مالی نتونستم چک را پاس کنم و ذی نفع چک را برگشت زد و مطالبه اصل چک و تاخیر تادیه و مبلغ دادرسی کرد .الان بنا به مشکلاتی که پیش اومده میخوام چک رو پاس کنم و تاخیر تادیه را پرداخت کنم.ولی من این مبلغ را ندارم یکجا پرداخت کنم آیا می‌توان این مبلغ رو تقسیط کرد مثلا نصف آن را داد و مابقی را به صورت اقساط پرداخت کرد؟در ضمن مبلغی که باید پرداخت کنم به چه میزان است؟؟در صورت پرداخت چه زمانی من از لیست سیاه بانک مرکزی خارج میشوم؟

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، بله دادخواست تقسیط و اعسار موضوع دادنامه‌ای که محکم شدید مطرح کنید و همچنین استشهادیه ای پیوست دادخواست شود و میزان مبلغ قسط از طرف دادگاه تعیین می شود و در مورد پرسش آخری شما بهتر است به بانک مراجعه و از بانک سوال کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از صدور حکم ، شما باید
دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا
در صورت صدور حکم اعسار ، مبلغ
پیش پرداخت و اقساط ماهیانه توسط
دادگاه تعیین بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر با توجه به گذشت زمان طولانی هست ت تاخیر تادیه تعلق نمی گیرد.
به هر حال در صورت صدور حکم قطعی
و صدور اجرائیه با ارائه استشهادیه و لیست اموال و دارایی دادخواست اعسار بدهید.
دادگاه با توجه به وضعیت مالی شما و شهادت شهود و دفاعیات طرف مقابل میزان اقساط را تعیین میکند.
اگر ماشین به نام شما باشد یا ملک و املاکی به نام شما باشد دادخواست اعسار شما رد خواهد شد.