مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به علت سبب شدن ترک تحصیل و فرار از خانه

سلام من برادری دارم که به سن قانونی نرسیده، بعد از ازدواج مادرم اختلاف نظرهایی پیش آمد، و برادرم را تحت فشار گذاشتند به گونه ای که از خانه فراری شد و ترک تحصیل کرد، شنیده بودم که میشود شکایتی از همین جهت صورت داد، برای انتقال قیم برادرم (چون ملکی داریم که سه دنگ سه دنگ به نام منو برادرم سند خورده احتمال میدهیم که مادرم بخواهد سه دنگ برادرم را واگذار کند.) آیا صحت دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای انتقال باید از دادستان مجوز بگیرد و مصلحت توسط دادستان در نظر گرفته میشود نگران نباشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر ملک به نام برادر شما باشد برای انتقال ملک فقط با اجازه دادستان امکان دارد و