مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت برادر

مادر و دایی های بنده برادری از مادر ناتنی دارن که سال ها هست در خانه خود را حبس نموده و مادرش که مخارجش رو تقبل میکرد فوت کردن و حالا دایی های من مخارجش رو تقبل میکنند. دایی ناتنی بنده سال ها هست تحت نظر روانپزشک دارو مصرف میکند و چون حالا به خاطر مشکلات مدارک هویتی که برایش پیش اومده حاضر نیست کارت ملی و ... بگیره و تمام مدارکش در روند نیمه کاره ی اخذ کارت ملی ضبط شده به مشکل خورده است. طوری که نمیتونند برای مخارجش کارت بانکی بگیرند یا مسائل مالی مربوط به خونه ش مثل آب و برق و... رو رفع کنند و چون حاضر به خروج از خونه نیست میخواستم بدونم به وسیله استشهاد همسایگان یا اهالی و یا راه دیگری امکان دارد قیومیت ایشون رو کسی مثل خواهر یا برادر به عهده بگیرد؟ چون کسی رو ندارد و کسی رو هم راه نمیدهد و حاضر به خروج از منزل نیست. تمام موارد نیازش رو هم با داد و فریاد و مزاحمت برای همسایگان از دم درب یا بالای دیوار یا پنجره به زور از مادرم میگیرد. آیا راهی هست؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام امکان نصب قیم هست به دادستانی اعلام کنید سریعا

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا باید درخواست حکم حجر و نصب قیم موقت نمود و
از طریق اداره سرپرستی صغار و مجانین درصورتیکه شخصی از بستگان که آمادگی این کار را داشته باشد بعنوان قیم موقت اعلام انتخاب خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد