مشاوره حقوقی رایگان - تمدید شفاهی قرارداد اجاره

با سلام
مستاجری خانه ای را اجاره کرده است
و به مدت 1 سال در آنجا سکونت داشته
اگر برای سال دوم بخواهد تمدید کند
اگر تمدید قرارداد به صورت شفاهی باشد و جایی نوشته نشود چه مشکلی امکان دارد برای مستاجر پیش بیاید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مشکلات عدیده پیش می آید حتما مکتوب کنید و دو شاهد هم امضا کنند

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، در صورت اینکه قرارداد اجاره منقضی شده باشد و مستاجر کماکان از مال مورد اجاره استفاده نمایند و هیچ گونه نوشته ای در راستای تمدید وجود نداشته باشد همینکه پس ازانقضای قرارداد اجاره موجر مبلغ اجاره بها را بدون تمدید قرارداد از مستاجر دریافت می کنند دلالت بر تایید و تمدید قرارداد است و به نظر مشکلی برای مستاجر پیش نمی آید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام حتمامکتوب نمایید،مشکلات متعددی ممکن است پیش بیایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ان را مکتوب کنید . حتی میتوانید پشت برگه اجاره نامه ان را به مدت معینی تمدید کنید . در این صورت مدرکی برای ادعاهای احتمالی بعدی دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر یکی دو ماه قرارداد اجاره پرداخت بشه فرض بر این است که قرارداد برای یک سال دیگر تمدید شده و مشکل خاصی پیش نمیاد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر به صورت مکتوب و پشت همان اجاره نامه اولیه تمدید گردد بهتر است تا به صورت شفاهی چون در شفاهی امکان آن که بعدا موجر عدم توافق تمدید را اعلام نماید وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن قرارداد اجاره قبلی دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تخلیه فوری پس از پایان مدت اجاره مشکل خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

قرارداد اعم است از شفاهی یا کتبی ولی در آینده نمیتوانید شروط و ودیعه و مبلغ اجاره را به درستی اثبات نمایید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

مردم به قراردادهای کتبی هم عمل نمی کنند، شما چه انتظاری دارید!
امکان تخلیه به راحتی متصور است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مبلغ رهن و اجاره ماهانه مشخص گردد و

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

چنانچه اختلاف در خصوص قرارداد بوجود بیاید ممکن است دچار مشکل شده و طریق اثباتی آن متفاوت است.

امیر احمدآبادی

جناب آقای امیر احمدآبادی :

سلام
اثبات وجود قرارداد شفاهی در محاکم بلااخص در صورت انکار موجر دشوار میباشد.
پیشنهاد میگردد حتما قرارداد مکتوب منعقد گردد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

موجر دستور تخلیه فوری نمی‌تواند بگیرد وانگهی در صورتی که موجر درخواست دستور تخلیه ملک را ( چه قبل از اتمام تمدید شفاهی و چه بعد از اتمام تمدید شفاهی ) بخواهد بدون آنکه به تمدید شفاهی اشاره نماید، چون مدت قرارداد ( کتبی ) به اتمام رسیده است مدعی تمدید شفاهی، مستاجر خواهد بود که باید آن. ا اثبات نماید و کمی دشوار خواهد بود.

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام بهتر آن بود قرار داد به صورت کتبی تمدیدمینمودید در هرحال چنانچه در حضور شهود قرارداد را تمدیدنموده اید در صورت بروز مشکل میتوانید به شهادت شهود استناد نمایید.

الهام مالمیر

سرکار خانم الهام مالمیر :

درود بر شما
از جمله مشکلات ، پشیمانی ایشان از ادامه اجاره و اقدام به گرفتن دستور تخلیه است، که توصیه میشود در پشت اجاره نامه، حتما موعد اجاره تمدید شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بهتر است با حضور دو شاهد و در دو نسخه تنظیم گردد