مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از مدارک

سلام وقت بخیر
من سال 87 به وکیل اقایی وکالت دادم برای ثبت شرکت در اهواز و استفاده از مدرک تحصیلیم به مدت دوسال
پارسال بعد از گذشت چند سال فهمیدم که شرکتی در سمنان ثبت شده و دارای بدهی مالیاتی میباشد و هیچ خبری از مدیر شرکت نیست
من الان قصد شکایت جهت سواستفاده از مدارک و جعل امضا دارم ولی نمیدونم شرکت سمنان توسط چه کسی ثبت شده لطفا راهنمایی بفرمایید از کی و به کجا شکایت کنم
و البته به تازکی فهمیدم که مدیرعامل شرکت هم مثل من اطلاعی از حضور خودش در شرکت نداشته

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید از کسی که درخواست ثبت شرکت را کرده شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما وکالت داده باشید و شما به عنوان مدیر عامل یا اعضا هیات مدیره در اداره ثبت شرکت ها تعیین شده باشید تمام بدهی های مالیاتی و
بدهی به اشخاص حقیقی و حقوقی
بر عهده شما خواهد بود
و شما با سایر اعضا هیات مدیره مسئولیت تضامنی خواهید داشت و ..

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان امور ثبت شرکتها با اعلام کد اقتصادی و یا شناسه ملی استعلام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از کسی که درخواست ثبت شرکت را کرده شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق سایت روزنامه رسمی مشخصات شرکت را بررسی واقامه دعوی مناسب نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

علیه اشخاص مجهول المکان شکایت کرده و درخواست استعلام و تحقیقات نمایید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

از شخصی که به وی وکالت دادید و نیز از موسسین شرکت سمنان

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از اداره ثبت شرکتها و آگهیهای روزنامه رسمی پیگیری نمایید