مشاوره حقوقی رایگان - اداره ثبت شرکتها

باسلام بنده درمورد سو استفاده از مدارک تحصیلی که بصورت کپی به فردی داده بودم و ایشان با آنها جعل امضا کرده و نام بنده را در فهرست عضو هیات مدیره شرکت ثبت کرده بود از همکاران وکیل مشاوره خواستم که متفق القول فرمودند از اداره ثبت شرکتها پیگیری سپس شکایت کنم
حال سوال این جاست که اداره ثبت یک شرکت کجاست شرکتی که در استان دیگر ومحل ثبتش جای دیگریست بنده باید به کدام اداره مراجعه کنم اداره ثبت شرکتها یک کلمه عمومی است کدام اداره کدام استان یا اداره ثبت مرکزی خلاصه وکلای محترم جزعیات رو هم بگن کلی گویی کاری از پیش نمی‌برد.
با تشکر از دادراه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت شرکتها پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره ثبت پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره ثبت محل شرکت پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اداره ثبت شرکتها زیر مجموعه اداره ثبت اسناد کل است و در محل اداره ثبت اسناد قرار دارد
و شما باید به اداره ثبت شرکتها در شهری که شرکت ثبت شده است مراجعه نمایید. و