مشاوره حقوقی رایگان - بد رفتاری گشت ارشاد

سلام ، امروز حوالی ساعت 11 تو تهرانپارس یه خانم جلوی من رو گرفت و فهمیدم که گشت ارشادن ، سه تا خانم بودن و یه آقا ، اول ازم کارت ملی خواستن گفتم 5 ساله دنبالشم هنوز صادر نشده ، گفت شناسنامه مادرتو بده ، اصن هنگ کردم ... من شناسنامه مادرمو همه جا باید ببرم ؟ گفتم بزارید عکس شناسنامه بگیرم گفتن سوار ماشین شو بعد پیام بده یا زنگ بزن ... اصرار داشتن منو سوار ماشین کنن ، من هم گفتم اعتماد ندارم که واقعا مامور گشت باشید یه مردی که همراهشون بود یه برگه نشونم داد گفت این حکمه ، گفتم این یه پیرینت رنگیه من از کجا بدونم واقعیه ، به جای اینکه توضیح بدن و بهم بگن که چجوری استعلام بگیرم کلی بد رفتاری و توهین کردن ، شماره ملیمو دادم بهشون استعلام گرفتن گفتن اشتباهه اصن دستگاه قبول نمیکنه و این حرفا ... گفتم دیگه عمرا سوار ماشینتون بشم ، گفتم وقتی کد ملیمو درست گفتم و شما میگید اشتباهه یعنی الکی دارید میگید که فقط ب این بهونه منو سوار ماشین کنید و بعدش معلوم نی چه بلایی سر من بیارید ... تهش گفتم تماس میگیریم با مادرم صحبت کنید ، گوشیو دادم به یکی از اون خانما که گوشیمو گرفت و رفت سمت ون ، فهمیدم میخواد بره تو ون که به بهونه گوشیم برم سوار ون بشم ، منم خواستم گوشیمو از دستشون بگیرم که سه نفری ریختن سرم ، یکیشون از یقه منو کشید یکی دیگشون دست و کتفمو چنگ زد ، سومیشون هم از پایین هی با زانو ضربه میزد و هلم میداد داخل ماشین ، هرچی داد زدم التماس کردم و گریه کردم وحشیانه تر رفتار کردن و منو به زور داخل ماشین کردن ، با یک دستم لاستیک دور دَرو گرفته بودم که کامل داخل ماشین نرم ولی اینقدر وحشیانه منو کشیدن داخل ون که لاستیک دور دَر هم کنده شد و اخرش پرت شدم وسط وَن ، وقتی درو پشت سرم بستن یکیشون از پشت با لگد زد تو کمرم و گفت ساکت شو برو ته ماشین بشین ، وسط حرف زدن با خواهرم گوشیو قطع کردن و کلی نگرانی ایجاد کردن برای خانوام ، تو ماشین هم که بودم تا میدان ارژانتین کلی بی احترامی های لفظی کردن و هی میگفتن خفه شو ، تهشم یکی از خانوما با کمال وقاحت برگشت به من گفت : خوب سوار ماشین پسرا میشی حالا سوار ماشین گشت نمیشی ؟ ... امروز با من یه رفتاری مثل حیوون داشتن ، لحظه ای که منو کشون کشون کشیدن تو ماشین و کل دست و بالم چنگ زدن و لگد زدن و بی احترامی کردن ... تمام لحظاتش جلوی چشممه ، الان 6 ساعت ازون اتفاق گذشته ولی هنوز چشمام پر اشکه ... جدای آسیب های جسمانی من روحیه و شخصیتم اسیب دیده با این رفتارای پرخاشگرانه ... حتی زمانی که تو ماشین بودم ازشون خواستم گوشیمو بدن تا تماس بگیرم با خانوادم تا نگران نشن ولی حتی گوشیمم ندادن هی گفتن ساکت شو حرف نزن ... من همش 18 سالمه و اولین تذکری بوده که داشتم ... اونم بابت حجابم زیاد بهم گیر ندادن ، گفتم جلو مانتومو میبندم شلوارمم یکم ساق پام معلوم بود گفتم میکشم پایین تر ، یعنی حجابم هیچ مشکلی نداشت ، و اونام حق نداشتن واسه اولین بار با یه تذکر ساده منو بگیرن ... واسه اولین بار معمولا فقط تذکر میدن نه که بگیرنت با زور و کتک سوار ماشینت کنن ... الان منی که حجابم مشکلی نداشته بردنم امنیت اجتماعی میدون ارژانتین و ازم تعهد گرفتن ، کاری نکردم ولی الان یه سابقه هم برام ثبت شده ...
تو خود ساختمان اجتماعی هم که بودم هی گفتم میخوام شکایت کنم میخوام با رئیس اینجا حرف بزنم هیچکس توجه نکردم ، تهش خیلی دادو بیداد که کردم یه برگه آچار دادن بهم گفتن هرچی شده بنویس ... بخدا که برگه رو انداختن آشغالی .... خواستم بدونم برای حذف این سابقه ای که ثبت شده میشه کاری کرد ؟ و جدای از اون ، کجا باید شکایت کنم بابت رفتار بد مامورا ؟ اصن دستم به جایی بند هست ؟ فایده ای هم داره ؟ مجازاتشون میکنن یا من الکی وقتم تلف میشه فقط؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نگران نباشید سوپیشینه مهم ایت که مورد شما سوپیشینه محسوب نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

جزو موارد ماده 25 قانون مجازات اسلامی نمی باشد.

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود.شکایت به دادسرای نظامی و استناد به دوربین کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سوء‌سابقه محسوب نمیشود به شماره 197 گزارش کنید و از طریق دادسرای نظامی هم به استناد شهادت شهود و دوربین شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور می‌توانید علیه اشخاص مذکور به اتهام توهین و فحاشی و ضرب وجرح شکایت خود را مطرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام سوء پیشینه محسوب نمیشود میتوانید شکایت کنید

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

اگر آنها مامور بودند، تشریف ببرید دادسرای انتظامی
البته قبل از آن چنانچه جراحتی وارد شد یا صدمه فیزیکی که آثار آن باقی مانده بدوا با مراجعه به پزشکی قانونی توام با شکایت، سعی کنید مستند سازی کنید. اگر شاهد هم دارید یا می توانید به فیلم دوربین مداربسته یا امثالهم آن اطراف که چنین رفتاری با شما کردند استناد کنید یا تهیه نمایید که بسیار بهتر است. در آخر براتون ارزوی موفقیت میکنم.

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

حق طرح شکایت علیه ابن اشخاص به اتهام ضرب و جرح و فحاشی و توهین دارید . برای اثبات ضرب و جرح باید به پزشکی قانونی مراجعه و طبق نظریه پزشک و با استناد به تصاویر دوربین یا فیلم و شهادت شهود ،باید ادعاهای خود را ثابت کنید درغیر اینصورت حکمی علیه کسی صادر نمیشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با 197 تماس بگیرید از طریق دادسرای انتظامی نیز شکایت نمایید اگر ضرب و شتم داشتند و به پزشکی قانونی مراجعه نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به دفاتر حفطحقوق شهروندی مراجعه کنید