مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت زدن باغچه در حیاط

سلام و خدا قوت خدمت مشاورین گرامی،
ما در آپارتمان 12واحدی زندگی می کنیم.
ده سال قبل که خانه تازه ساخته شده بود
سه تا از ساکنین که یکی پدرشوهر خودم بودن
پنج تا نهال رو از حیاط مشاع کنده بودن
چون زیر سه تاشون کابل برق بود و دو تاش هم سرما زده بود و خشک شده بود همسایه ها طی این مدت گاهی به عنوان پارکینگ مهمان از این قسمت ها استفاده می کردن
مدتی هست بین یکی ساکنین که خودش پارکینگ نداره و ماشینش رو توی حیاط مشاع پارک میکنه با آب مشترک هم شستشو می کنه اختلاف افتاده.
حالا با اجماع ده واحد همسر من که مدیر ساختمون هستن اون دو قسمت حیاط رو باغچه درست کردن و می خوان که دوباره درخت بکارن.
تا هم نماسازی بشه و هم مشکل اختلاف سر پارکینگ حل بشه...
همین آقای همسایه رفتن شهرداری شکایت کردن بابت زدن باغچه....
حالا سوال بنده این هست اگه توی شهرداری اصل واقعیت رو بگیم که قبلا باغچه بوده و درخت رو ساکنین درآوردن؟ به مالکین هم جریمه تعلق میگیره؟با توجه به اینکه شنیدیم جریمه ی قطع درخت سنگین هست و.زندان و شلاق علاوه بر جریمه ی مالی در پی دارد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا" زندان و شلاق به هیچ وجه ندارد، ثانیا" حتی اگر اون آقا برای شهرداری ثابت کند که اینجا قبلا درخت بوده و مبلغی جزئی جریمه بنویسد ارزشش را دارد. ثالثا" بعید است، بابت درختی که ده سال قبل خشک شده جریمه بنویسند، رابعا" اگر هم جریمه بنویسند بین کل مالکین ساختمان تقسیم می شود.
پس نگران نباشید واقدام کنید، روی آدمی را که به حق خودش راضی نیست باید با کمک قانون کم کرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هیچ مشکلی پیش نمیاد و مدیر ساختمان و بقیه ساکنین می توانستند از همسایه ای که داخل حیاط پارک می کرد با عنوان مزاحمت شکایت کنند.
در حال حاضر نیز اگر مزاحمتی داشته باشد می توانید شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
تصرف در مشاعات باید با موافقت همه مالکان باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است شکایت کنید بابت درختان ده سال پیش جریمه نمیکنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می‌باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان جریمه می باشد می توانید شکایت مزاحمت نمایید
هرگونه اقدام باید با رضایت کلیه مالکین باشد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر جهت رفع مزاحمت بوده است، موردی ندارد