مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد باغچه در حیاط مشاع

ما 12 سال است که مالک یک واحد کوچک در یک ساختمان 20 واحدی هستیم . این مجتمع از بدو احداث فاقد هر گونه باغچه بود حیاط همیشه تمیز و مشکلی هم نداشتیم .تا اینکه یکی از واحد ها فروخته شد .مالک جدید در بدو ورود مدیریت ساختمان رو بعده گرفت و با توافق چند نفر از مستاجرین ویا مالکین شروع به احداث باغچه در چند نقطه حیاط مشاع نمود و هزینه هایی را مطالبه نمود .ما در ابتدا اعلام کرده بودیم که با هرگونه تغییری ولو با غچه در حیاط مخالفیم ولی ایشون بعد از سه سال هنوز بدون توجه به مخالفت ما در خواست هزینه می نماید .ایا کارایشان قانونی است ؟ایا در خواست هزینه حتی از مالک مخالف قانونی است؟؟ ایا جای شکایت از ایشان وجود دارد ؟

پاسخ ها :

ایجاد باغچه در حیاط مشاع هزینه ایجاد باغچه در ساختمان شکایت از مدیر ساختمان هزینه مشاعات