مشاوره حقوقی رایگان - قرض و نحوه گرفتن آن

خانمم به دوستش ده میلیون قرض کارت به کارت کرده الان پس نمیده که هیچ، رد تماس هم گذاشته ،چه جوری میتونه ثابت کنه که این پول قرض بوده وپس بگیریم؟ممنون از زحمات همه وکلای عزیز

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتوانید دا دخواست مطالبه وجه به استناد پرینت بانکی بدهید.

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

سلام وقت بخیر مطابق ماده 267 قانون مدنی اصل بر عدم تبرع است به عبارتی دیگر اصل بر این است زمانی که کسی به دیگری مالی یا مبلغی را می دهد باید طرف مقابل بازگرداند با تقدیم دادخواست مبنی بر مطالبه وجه قرض الحسنه به راحتی می توانید به حق خود برسید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام و عرض ادب و احترام دارم خدمت شما ، با توجه به اینکه حضرتعالی اظهار می دارید که همسر شما به عنوان قرض مبلغی به حساب دوست خود از طریق عملیات بانکی کارت به کارت نموده و همانطوری که بیان می دارید قاعدتا بایستی رسید پرداخت در دست داشته باشید و اگر رسیدی ندارید به بانک عامل مراجعه و پرینت حساب برای شما صادر می کنند با این تفاسیر راه حل خیلی ساده است و شما می توانید از طریق شورای حل اختلاف به طرفیت شخصی که قرض گرفتن دادخواست مطالبه و استرداد وجه به انضمام تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست لغایت اجرای کامل حکم به انضمام خسارات دارسی مطرح کنید و رسید پرداختی هم به عنوان دلیل خود پیوست دادخواست نمایئد و از طرفی این شخص مقروض هستند که بایستی ثابت کنند مبلغی که دریافت کردن بابت موضوع دیگری بوده و بار اثبات بر عهده شما نیست
که قانون مدنی در ماده 265 به صراحت هم مقرر نموده ؛ هر کس مالی به دیگری بدهد ظاهر در عدم تبرع است بنابراین اگر کسی چیزی به دیگری بدهد بدون اینکه مقروض آن چیز باشد می تواند استرداد کن.
موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با استناد به پرینت واریزی دادخواست مطالبه وجه بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به بانک عامل مراجعه و پرینت حساب برای شما صادر می کنند و بر اساس آن مطالبه وجه بدهید