مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف

بنده آپارتمان 40 متری داشتم که اول ازدواج به دلیل اینکه به خانه پدر زنم رفتیم تا مدتها اجاره داده بودم و در نهایت فروخته و پولش رو همسرم گرفت و الان بعد از 18 سال که با هم مشکل پیدا کردیم حق طلاق و حضانت بچه ها رو گرفته و هر چند وقت سر موضوعی به من میگه باید از این خونه برم. با داشتن 2 دختر 15 و 8 ساله و وابستگی شدید به انها قادر نیستم برم و از طرفی هزینه اجاره کردن رو هم ندارم. لطفا راهنمایی بفرمایید بهترین راهکار چیه. حتی حاضر به داشتن روابط زناشویی هم نمی‌باشند. واقعا درمانده شدم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در مورد خانه نیاز به بررسی جزئیات خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می بایست خانه تهی نمایید اما می توانید آن مبلغ را مطالبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال موظف به تهیه منزل هستید
بهتر است با زوجه توافق کنید