مشاوره حقوقی رایگان - طلب حقوق پدر از همسر دوم پدرم

سلام خسته نباشید. من حدود 20 سال هست که طلاق گرفته ام و پدرم 10 سال پیش فوت کرده و حقوق بازنشستگی پدرم به زن بابای من داده میشه توی این 10 سال هربار که ازشون خواستم از حقوق پدرم به من هم بدهد با وجود اینکه بسیار مریض و از کار افتاده هستم ایشان قبول نمیکنند از شما خواهش میکنم که راهنمایی کنید که باید چه کاری انجام بدهم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به بیمه مربوطه مراجعه کنید و یا ارائه مدارک درخواست خود را بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست مستمری را به
صندوق بازنشستگی مطرح نمایید و مدارک مربوط به مطلقه بودن شما را ارائه نمایید
و حدودا 25 درصد از مستمری پدر به دختر مطلقه تعلق خواهد گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درخواست مستمری را بهصندوق بازنشستگی مطرح نمایید و مدارک مربوط به مطلقه بودن شما را ارائه نمایید