مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجازی

باسلام. ایا میتوان ترک رابطه ای مجازی از شخص که بعد ان خودکشی کرده و یا احتمالا مفقود شده و مقصر هم نبود بلکه شخص تصمیمی احساسی گرفته میتوان شکایت کرد بعد گذشت یکسال و نیم؟! و در حین رابطه تهدید هایی صورت گرفته و خانواده شخص تهدید به شکایت و ابروریزی کرده اند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متوجه اصل سوال نشدم لطفا اصلاح کنید و مجدد ارسال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در هر صورت در صورت شکایت دادگاه در صورت لزوم دستور پرینت پیامک و مکالمات رو میده و فضای مجازی نیز با دستور مقام قضایی از طریق پلیس فتا بررسی می شود.