مشاوره حقوقی رایگان - از بین رفتن باکرگی دختر

سلام
من چند وقت هست با یک دختر خانومی دوستم و همیشه از من درخواست رابطه جنسی داشت تا این که به من گفت باید پرده ام رو بزنی و حامله ام کنی تا از پیشت نروم.
من هم چون نمیخواستم برود قبول کردم ولی الکی پیش خودم گفتم میگم باشه تا نرود ولی انجام نمیدهم!
اما یک روز این اتفاق افتاد و من رو مجبور کرد باکرگیشو از بین ببرم،حالا دوماه گذشته و 4بار خودکشی کرده میگه باید بیای من رو با خودت ببری ، بهش میگم این اتفاق که افتاده بزار بیام خواستگاریت ولی قبول نمیکند.
میگم بزار بکارتت رو ترمیم کنیم حداقل جدا شویم باز هم میگه خودم رو میکشم.
و واقعا هم انجام میدهد
من یک کار اشتباهی از رو احساساتم کردم ولی الان نمیدونم چی کار کنم؟
اگر ازم شکایت کند چی میشه؟
اگر خودکشی کند و خانوادش از من شکایت کنند بگویند به دختر ما تجاوز کردی اون هم نتونسته تحمل کند خودکشی کرده چی میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خودکشی کند برای شما مشکلی پیش نمیاد.
و در صورت خودکشی شما می توانید رابطه را انکار کنید.
شما می توانید خواستگاری کنید و بعد از یکی دو ماه اگر قصد ازدواج ندارید نامزدی را به هم بزنید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
فعلا نیاز به اقدام خاصی نیست در صورت طرح شکایت باید وکیل اختیار نمایید و در صورتیکه دختر مرتکب خودکشی شود مسئولیتی متوجه شما بابت خودکشی نخواهد بود. ادعای تجاوز نیاز به اثبات دارد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که بارضایت خودش باشد صرفا شلاق دارد،اما درصورتی که بدون رضایت باشد اعدام مجازاتش میباشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر براساس رضایت طرفین بوده فقط مجازات شلاق دارد

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود چون با رضایت خودش بوده صرفا رابطه نامشروع هردو شلاق میخورید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، قصد وی از تهدید به خودکشی چیست؟ اگر میخواهد ازدواج کنید و مایلید خواستگاری کنید و اگر نه، علی الاصول مسئولیتی برای این مورد نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با مشاوره روانشناس صحبت نمایید
با توجه به رضایت تجاوز منتفی است

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

چون رضایت وجود داشته تجاوز منتفی هست.
و مجازات شلاق به دنبال دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما خواستگاری خود را انجام دهید و نهایت امر این است که پاسخ منفی دریافت نمائید.
در هر حال اگر جرم تجاوز جنسی نیز احراز نشود لیکن جرم زنا محقق شده است و در این ارتباط مجازات خواهید شد.
در هر صورت خودکشی دختر برای شما ایجاد مسئولیت کیفری نخواهد کرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است
در صورت خودکشی ، ممکن است برای شما مشکل ایجاد شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر شکایت کند عر دو به مجازات زنا محکوم می شوید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. تمام موارد قابل تصور است ولی قابل اثبات نخواهد بود. انکار کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر خودش رضایت داشته صرفا شلاق دارد،اما درصورتی که بدون رضایت و به عنف باشد اعدام مجازاتش میباشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی دقیقا همین اتفاقات ممکن است بیافتد و شما هم باید مسولیت اقدامات مجرمانه انجام شده خود را بپذیرید و عواقب ان قبول کنید