مشاوره حقوقی رایگان - مستقل زندگی کردن

سلام من دختری 18 ساله ام و خواهری 14 ساله دارم ولی متاسفانه مورد آزار و اذیت خانواده قرار میگیریم و پدر مادرمان دائما در دعوا هستن و ما را دائما مورد آزار و اذیت و کتک قرار میدن و هیچ اجازه ای به ما نمی دهند و مارا بیرون نمی برند و همش مارا تو خونه حبس کردن و رفتار بسیار تند ی دارند و منو خواهرم افسرده می شدید گرفتیم و خواهرم دائم دستشو با تیغ میزنه یا خودشو میسوزاند و من واقعا میترسم تنهاش بزارم و میترسم اگه بیشتر اینجا بمونیم یا دیونه شه یا خودشو بکشه حتی یه با سابقه خود کشی در هفت سالگی رو داشته و از سن کم به فکر خود کشی بوده و من تا این سن با بدبختی حواسم بهش بوده تا بلائی سر خودش نیاره و من این حال از سن کم کار کردم و هزینه ی خرید خانه و وسایل و زندگی راحت رو جور کردم من حدود 3 میلیارد جم کردم و ماهیانه هم حقوق دریافت میکنیم و حتی توانایی فراهم محیط زندگی بهتر از خانه ی پدری را دارم ولی با این حال میترسم وقتی با خواهرم از اینجا رفتیم مارا پیدا کنن و دوباره مارا مجبور کنن باهاشون زندگی کنیم آیا قانون این اجازه رو بهشون میده

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا شما اول گفتید اجازه خروج از خانه را نمی دهد بعد گفتید کار کردم و سه میلیارد پول دارم که باهم در تعارض است، ثانیا اگر سه میلیارد دارید فورا با هماهنگی یک وکیل مطمئن یک آپارتمان برای خود خریداری نمایید، ثالثا برای اذیت وآزار و مشکل خواهرتان موضوع را به اداره بهزیستی محلتان مطرح کنید کمک می کنند، رابعا شما میتونید وقتی خونه برای خود خریدید در آن ساکن شوید و از پدرتان شکایت کنید بابت اذیت و آزار

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به سن 18سال تمام رسیده باشی می توانید اقدام کنید و با توجه به اینکه خواهر شما نیز می تواند تصمیم بگیرد که پیش شما بماند می توانید مستقل زندگی کنید.
بهتر است قبل از اقدام با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.