مشاوره حقوقی رایگان - چگونه اختیار زندگی خود را به عهده بگیرم

دختری 24ساله هستم ک با پدر و مادری ک مشکلات اخلاقی زیادن دارن زندگی کردم و ب دلایلی نسبت به من بی اعتمادن ی مدت پیش تونستم شاغل شم و کار کنم که این خیلی برام خوب شده بود که متاسفانه بخاطر جابجایی منزل مجبور شدم که دیگه کارمو ترک کنم حالا چند وقتیه که فهمیدم پدرم سرطان داره و زندگیم سخت تره دوس دارم ب سرکار برم و یکمی موقعیت زندگیمو تغییر بدم اما خانوادم نمیزارن نمیدونم چیکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما دختر رشیدی هستید و استقلال و رشد شما به رسمیت شناخته شد هر کاری که به صلاح خودتان هست انجام دهید بی هیچ واهمه.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شمادختر رشیده هستید و دارای استقلال مالی و غیرمالی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما کبیر هستید و می توانید مستقل زندگی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما حتما با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید