مشاوره حقوقی رایگان - خودسرپرستی دختر مجرد

باسلام. دختر خودسرپرست و مجردی هستم که با خانواده خود مشکل دارم برای جدا کردن خودم از آنها جاهایی که مراجعه میکنم میگن چنین چیزی نیست یا امکان ندارد به سختی یارانه خود را جدا کردم و تقاضای نفقه دادم بعد از یک قسط دو قسط از دادن آن امتناع می‌کنند و باعث آزار و اذیت من میشوند میخواستم ببینم برای سرپرستی خودم و خروج از تکفل آنها برای همیشه چیکار باید بکنم چه اداره ای باید بروم اصلا راه حلی برای چنین مسائلی هست لطفاً راهنمایی بفرمایید باتشکر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فرزند بالای 18 سال میتواند بدون اجازه والدین به صورت مستقل زندگی نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با رسیدن به سن رشد یعنی 18 سال خودبخود مستقل محسوب میشوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پدر زنده است ولی قهری شماست. بعد از سن 18 سالگی شما میتوانید خودتان تصمیم بگیرید و مستقل باشبد اما توصیه میشود با توجه به جامعه کنونی با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا به کمکتان بیایند 123

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام بعد از سن 18 سال فرزند مستقل می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما سن خود را در سوال مطرح نکرده‌اید مستحضر باشید بالای 18 سال می تواند به صورت مستقل زندگی نماید و قانون از او حمایت می‌کند اگر نیاز به مشاوره دارید می توانید تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
نیاز به مراجعه نمی باشد و بعد از رسیدن سن 18 سالگی فرزند می تواند مستقل باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بعد از 18سالگی شخص می‌تواند مستقل زندگی کند گرچه توصیه نمی‌شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر بالای هجده سال دارید می توانید مستقل زندگی کنید نفقه تا زمانی که ازدواج نکردید باید پرداخت شود از طریق اجرای احکام اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر حکم نفقه گرفتید آن را در اجرا پیگیری نمایید.‌‌

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید از آنها جدا شوید و اگر خانواده ممانعت میکنند بابت مزاحمت شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیازی به مراجعه به جایی نمی باشد هر شخص بالای 18 سال می تواند مستقل زندگی نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت نفقه معوقه وعدم پرداخت ان از طریق همان شعبه پیگیری نمایید
جهت استقلال مالی وغیر مالی خود نیز با توجه به سن شما مختار در مستقل زندگی کردن هستید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر خودت منبع در امدی داری و سن شما بالای 18 سال است و میتوانی خانه ای برای خود اجاره کنی، احتیاج به هیچ مجوزی ندارید.