مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست سازمانی بدون دلیل و رضایت مستخدم

با سلام و عرض ادب
بنده کارمند رسمی یک اداره دولتی با 25سال سابقه هستم که هم در اداره مرتبط و هم در جایگاه مرتبط با پست سازمانی خود قرار داشتم اما متاسفانه بدون هیچگونه دلیل و تخلفی و فقط بخاطر سلیقه شخصی معاونت مربوطه جایگاه سازمانی از بنده اخذ و به شخص دیگری داده شد شایان ذکر است که سنوات کاری و جایگاه(من رسمی و فرد مورد نظرپیمانی )ارزنده پایین تر می باشد،لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تحت شرایطی باید پست سازمانی مطابق با پست قبلی به شما اعطا گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تغییر پست سازمانی در اختیارات مدیران دستگاه ولیکن نمی‌توان حقوق و مزایای پست سازمانی را از شما بکاهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. طبق قانون تعیین انتخاب کارمندان
برای پست سازمانی بر عهده رئیس اداره میباشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از دادگاه بدوی تخلفات اداری پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تغییر پست سازمانی در صلاحیت عالیترین مقام اجرایی ان دستگاه است اما این به معنای کاستن از حقوق و مزایای یک رسته شغلی نخواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تغییر پست سازمانی با مدیران می باشد ولی بدون کاهش حقوق و مزایای پست سازمانی باید اقدام گردد