مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست سازمانی

با سلام و خسته نباشید
کارمند رسمی دولت هستم. آخرین پست سازمانی من حدود 4 سال معاون مدیر کل بوده , این پست را به فرد دیگری تفویض کرده و برای من حکم انتصاب کارشناس زده اند. هیچگونه تخلف اداری نداشته ام. سوالم این است که تقلیل پست سازمانی بدون پرونده تخلفاتی تا چند درجه از اختیارات دستگاه است. آیا بنده می توانم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم .

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
کلیه ترفیع و تنزلها در اختیار دستگاه مربوطه هست لکن صرف نظر از این موضوع چنانچه این عمل فاقد توجیه و عمل متناسب با آن نباشد میتوانید به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید و پیشنهاد میکنم حتما وکیل اختیار نمایید .

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

پیش از هر اقدامی قانون رسیدگی به تخلفات اداری را دانلود و مطالعه نمایید

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

پیش از هر اقدامی قانون رسیدگی به تخلفات اداری را دانلود و مطالعه نمایید