مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست سازمانی از مسئولی به کارشناسی

با سلام بنده 20 سال در یک سازمان مشغول به خدمت میباشم و خودرو 4سال در پست سازمانی مسئول اداره مشغول به کار هستم که هیچگونه تخلف اداری در پرونده بنده نیست و نمرات ارزیابی و کارایی بنده بالا می باشد و تمام وظایف محوله تاکنون بدون هیچگونه خطایی انجام شده است لذا مقام مافوق نامه لغو حکم بنده را بصورت سلیقه ای و جایگزین نمودن فردی انجام داده است و بنده بابت حق پست از مزایا برخوردار بوده و اکنون از حقوق مزایای بنده کسر شده است و تنزل پستی بدون دلیل شده ام لطفا در خصوص امکان شکایت از دیوان اداری رهنمون فرمایید.باتشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مستدل و مستند از طریق دفتر خدمات قضایی به دیوان عدالت اداری شکایت خود را ثبت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
از طریق درون سازمانی و
در صورت بررسی مدارک از طریق
دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید بدینگونه در دفتر خدمات الکترونیک قضایی موضوع را ثبت و پیگیری نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دیوان عدالت اقامه دعوا نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام دستگاه استخدام کننده می تواند بنا به صلاحدید افراد را در پستهای مختلف بگمارد