مشاوره حقوقی رایگان - آیا پیام واتساپ در دادگاه مورد قبول است؟

سلام
همسرم به فردی اطمینان داشت و مبلغ 250 میلیون تومان به او در چند نوبت قرض داد.
ا آن فرد قرض را پس نمی داد و دادگاه او را به پرداخت 200 میلیون بر اساس پرینت بانکی محکوم کرد در حالیکه این شخص با واتساپ پیام داده بود که 250 میلیون تومن شما پس رو میدم.
ولی قاضی پرونده به پیامک واتساپ توجه نکرد و او را محکم به پرداخت 200 میلیون کرد چون از آن200 میلیون پرینت بانکی هست.برای 50 میلیون باقیمانده. که با پیام واتساپ تایید می شود؛چکار می تو انیم بکنیم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تجدیدنظر خواهی نمایید شما
باید ابتدا در دادگاه اثبات نمایید که مبلغ 50 میلیون را نقدا پرداخت کرده اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام وقتی سند می کوید 200 میلیون پس رای صحیح است اما می توانید خسارتبگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید
به نظر پیام واتساپ در صورت انکار طرف مقابل قابل استناد نیست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر رای قطعی نشده به آن اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اثبات کنید که پنجاه میلیون هم پرداخت شده صرف پیام واتساپ کفایت نمیکند در مهلت مقرر تجدید نظر خواهی کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می توانید نسبت به رای در خصوص 50 میلیون تومان اعتراض نمایید و لاغیر