مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی توسط همسر

با سلام و عرض ادب.
بنده گوشی همسرم رو دزدیدم و متوجه شدم همسرم با پسری در ارتباط هست. پیام ها در واتساپ بوده و متن پیامک ها هم این که او را نمیخواهم و طلاق میخواهم بوده است. به دوست او هم گفته که خواهر من اینستاگرام او را هک کرده است و حالا همسرم از من به عنوان ضرب و شتم عمدی، ورود به عنف و سرقت، شکایت کرده است.
آیا میتوانم به قاضی این پیام ها رو نشان بدهم؟ چه برخوردی میشود یا ادله محسوب میشود ولی مطمئن هستم که همسرم میگید که پیام ها رو اون نفرستاده است و من از ایشون شکایتی نکردم. میخوام در دادگاه این پیام ها رو نشون قاضی بدهم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به قاضی نشان دهید ولی در این صورت دیگر اتهام سرقت را نمی توانید منکر شوید.
مگر اینکه اعلام کنید که گوشی در منزل شما بوده است