مشاوره حقوقی رایگان - پیامک واتساپ و تلگرام

با سلام.
آیا پیامک واتساپ و تلگرام در دعاوی حقوقی قابل استناد است؟
یا به خاطر اینکه سرورهای خارجی محسوب میشن قابل استناد نیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قابل استناد است به شرطی که از پیام های وات ساپ و تلگرام ، اسکرین شات
داشته باشید و باعث علم قاضی خواهد شد
ولی اگر از پیام ها اسکرین شات نداشته باشید ، چون سرور اصلی پیام رسان وات ساپ و تلگرام در ایران نیست امکان پرینت از پیام ها وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به تنهایی خیر اما می تواند مورد استفاده قرار بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در کنار سایر ادله میتوان استناد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود تحت شرایطی بله

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.