مشاوره حقوقی رایگان - عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی

با سلام و خسته نباشید
همسرم با 18 سال سابقه کار و 62 سال سن بازنشسته تامین اجتماعی شده است و حقوق دریافتی آن 24800000 ریال می باشد از سال بهمن سال 98 تاکنون بازنشسته شده اما امسال عیدی آن را یک میلیون و صد هزار تومان پرداخت کرده اند به شعبه مراجعه کردیم گفته اند طبق حقوق عیدی میدن
ایا این درسته عیدی اصلا به سابقه کار ربط داره یا نه ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می توانید با 1420 تماس گرفته تا کارشناسان برای شما محاسبه نمایند